Exclusiv Milano

Termeni si Conditii

Dispoziţii generale:

Prin prezenta se stabilesc condiţiile de vânzare a produselor din magazinul on-line www.rammi.ro , societate comercială SC HAINA MEA SRL legal înfiinţată conform legilor române, cu sediul în Bacau, strada calea moldovei ,nr 442, înmatriculată la Oficiul Registrului Comertului , CUI RO28030036 , J04 /1588/14022011 ,BACAU . Pentru folosirea în cele mai bune conditii a site-ului îţi recomandăm citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi conditiilor. Ne rezervăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără nici o notificare prealabilă. Prin deţinerea unui cont pe site-ul nostru, respectiv navigarea pe www.rammi.ro înseamnă că eşti de acord si accepţi ca, fără nici o notificare prealabilă, să putem sterge sau adauga orice informaţie pe site sau întrerupe orice activitate pe site.

Produsele:

Produsele RAMMI BOUTIQUE sunt alese cu maxim profesionalism ,pasiune si o experienta de 8 ani in domeniu . Produsele comercializate de RAMMI BOUTIQUE au maxima calitate ,sunt cele mai noi colectii de haine si incaltaminte , aduse de  la MILANO , din capitala modei ,singurul loc in lume, unde moda renaste zilnic prin diferite modele de haine si incaltaminte pe care noi promitem sa vi le prezentam saptamanal in magazinul nostru . Acestea vor fi livrate în limita stocului disponibil, iar din acest motiv ne rezervăm dreptul de a nu livra comenzile în cazul în care produsele dorite nu se mai regăsesc în oferta prezentată de RAMMI BOUTIQUE .Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot fi mici diferente privitoare la culoare, aspect) . De asemenea nu oferim nicio garantie, in afara de cele prevazute de legislaţia în vigoare, în ceea ce priveste informaţia, corectitudinea descrierilor, actualizarea conţinutului, produsele de pe site precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop. De asemenea pot interveni erori de 2-3 cm în măsurile articolelor prezentate şi afişate pe site.Preţurile produselor includ si TVA ul.

Livrarea:

Livrarea se face în 1/2 zile prin Fan Curier . Înaintea finalizării comenzii te rugăm să alegi modalitatea de livrare dorită.

In cazul în care optezi pentru ore sau zile preferenţiale te rugăm sa le menţionezi la rubrica obsevaţii înaintea finalizării comenzii. Respectarea cerinţelor suplimentare se va face în funcţie de disponibilitatea şi programul serviciilor de curierat.Livrarea produselor se face în limita stocului disponibil. În cazul în care nu deţinem produsul dorit pe stoc ne rezervăm dreptul de a nu onora comanda în cauză.

In cazul in care exista suspiciuni cu privire la ridicarea coletelor, din diverse motive, ne rezervam dreptul de a expedia comanda, doar cu plata in avans.

În cazul în care coletul livrat nu este ridicat, ne rezervăm dreptul de a expedia un alt colet, doar cu plata în avans.

Modalităţi de plată:

Poti plati pentru produsele noastre prin :

- ramburs –platesti agentului curier cand preiei coletul ,
 

Returnarea produselor:

La Rammi Boutique returnezi fără griji. Ne suni la numărul 0799482951, completezi formularul și, fără penalități sau un motiv anume, îți returnăm banii sau îți înlocuim cu altă mărime produsul returnat sau cu un un alt produs de la noi!

Returul este gratuit si se va face doar prin Fan Courier în maxim 14 zile de la primirea produsului!

Consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Ai obligaţia de a ne notifica telefonic la 0799482951 sau prin email la adresa info@rammi.ro, în momentul în care doreşti să efectuezi un retur, produsul returnat trebuie să ajungă la sediul firmei S.C HAINA MEA SRL , în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la primirea coletului. De asemenea, te rugăm să ne comunici intenţia de a îţi fi înlocuite produsele sau îți dăm banii inapoi.

Menţionăm că produsele vor fi înlocuite în limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate doar dacă conţin eticheta intactă , factura în original și produsele nu prezintă semne că ar fi fost purtate (miros, urme de machiaj, diverse pete).

Premiile sub formă de voucher sau produsele câştigate în urma concursurilor organizate de rammi.ro nu se returnează. Excepție fac doar produsele care prezintă defecte de fabricaţie. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către noi , pentru ca tu să te bucuri de un shopping plăcut și sigur. Returnarea produselor se va face doar prin Fan Courier!

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele măsuri de informare a consumatorilor:
Pentru ca tu ai posibilitatea de a-ţi exprima părerea referitoare la bunurile şi serviciile pe care le comercializăm, poți suna la Protectia consumatorului, telefon TEL INFO - CONSUMATOR: 0800 080 999 linie telefonică cu apelare gratuită.

cs-cart licenses, cs-cart add-ons