Exclusiv Milano

Returnare Produse

La Rammi.ro returnezi fără griji. Ne suni la numărul 0799482951, ne scrii prin e-mail la adresa info@rammi.ro sau completezi formularul de retur și, fără penalități sau un motiv anume, îți returnăm banii sau îți înlocuim cu altă mărime produsul returnat sau cu un un alt produs de la noi!

De asemenea, te rugăm să ne comunici intenţia de a îţi fi înlocuite produsele sau îți dăm banii inapoi.

Costul direct al returnarii produsului va fi suportat de tine. Poti returna prin intermediul oricarei firme de curierat in maxim 30 zile de la primirea produsului! Adresa la care poti trimite returul este: Calea Moldovei nr. 442, Lilieci, Bacau.

Menţionăm că produsele vor fi înlocuite în limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate doar dacă conţin eticheta intactă, factura în original și produsele nu prezintă semne că ar fi fost purtate (miros, urme de machiaj, diverse pete).

Premiile sub formă de voucher sau produsele câştigate în urma concursurilor organizate de Rammi.ro nu se returnează. Excepție fac doar produsele care prezintă defecte de fabricaţie. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către noi, pentru ca tu să te bucuri de un shopping plăcut și sigur. În acest caz, dupa ce ne-ai oferit dovezi cu privire la defectele de fabricație, produsele vor fi ridicate de la tine de către Rammi.ro. Detaliile returului ti le vom transmite ulterior.

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele măsuri de informare a consumatorilor:
Pentru ca tu ai posibilitatea de a-ţi exprima părerea referitoare la bunurile şi serviciile pe care le comercializăm, poți suna la Protectia consumatorului, telefon TEL INFO - CONSUMATOR: 0800 080 999 linie telefonică cu apelare gratuită.

cs-cart licenses, cs-cart add-ons