Returnare Produse

La Rammi Milano returnezi fără griji. Ne suni la numărul0741465661, completezi formularul și, fără penalități sau un motiv anume, îți returnăm banii sau îți înlocuim cu altă mărime produsul returnat sau cu un un alt produs de la noi!

Returul este gratuit si se va face doar prin Fan Courier în maxim 14 zile de la primirea produsului!

Consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Ai obligaţia de a ne notifica telefonic la 0741465661  sau prin email la adresa rammi_modamilano@yahoo.com, în momentul în care doreşti să efectuezi un retur, produsul returnat trebuie să ajungă la sediul firmei S.C HAINA MEA SRL , în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la primirea coletului. De asemenea, te rugăm să ne comunici intenţia de a îţi fi înlocuite produsele sau îți dăm banii inapoi.

Menţionăm că produsele vor fi înlocuite în limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate doar dacă conţin eticheta intactă , factura în original și produsele nu prezintă semne că ar fi fost purtate (miros, urme de machiaj, diverse pete).

Premiile sub formă de voucher sau produsele câştigate în urma concursurilor organizate de rammi.ro nu se returnează. Excepție fac doar produsele care prezintă defecte de fabricaţie. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către noi , pentru ca tu să te bucuri de un shopping plăcut și sigur. Returnarea produselor se va face doar prin Fan Courier!

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele măsuri de informare a consumatorilor:
Pentru ca tu ai posibilitatea de a-ţi exprima părerea referitoare la bunurile şi serviciile pe care le comercializăm, poți suna la Protectia consumatorului, telefon TEL INFO - CONSUMATOR: 0800 080 999 linie telefonică cu apelare gratuită.

cs-cart licenses, cs-cart add-ons